Grindsted Skakklub genåbner snart

Arkivfoto: Jonas Pedersen (tv) mod Olaf Nielsen (th) i august 2020.

Pandemien er under kontrol i Danmark, flere og flere er blevet vaccineret, genåbningen af samfundet er i fuld gang og er mange steder endda langt fremme. Genåbningen af skakklubben nærmer sig også.

Mødestedet er allerede genåbnet for indendørs foreningsaktiviteter. Da afviklingen af skakpartier som bekendt medfører at man sidder relativt tæt på hinanden i længere tid er det besluttet at klubben ud fra et forsigtighedsprincip først genåbner til august når det er tid til at tage hul på den nye 2021-2022 sæson. Desuden har det at klubben sædvanligvis holder lukket i sommermånederne også spillet ind i overvejelserne.

Første klubaften i den nye sæson vil være onsdag d. 25. august kl. 18:30. Nærmere info om aktiviteterne følger.