Klubmesterskabet i hurtigskak 2020 trukket godt i gang

Kategorier

2020-udgaven af klubmesterskabet i hurtigskak blev, til trods for coronavisussens hærgen, trukket godt onsdag d. 21. oktober. Dette naturligvis med behørig respekt for myndighedernes restriktioner og anbefalinger.

6 medlemmer stiller til start og turneringen spilles således som en dobbeltrundig alle-mod-alle turnering over 10 runder hvor hver klubaften byder på 2 runder, begge mod den samme modstander og med hver farve.

Turneringen tegner til at blive en yderst jævnbyrdig affære idet hele 5 spillere er noteret for 2 points efter de 4 første runder. Jonas Sandberg kan dog bringe sig alene i spidsen hvis han vinder sit udsatte parti.

Runderne 5 og 6 spilles på onsdag d. 4. november.

Turneringen kan findes under menupunktet Turneringer eller lige her.

Skriv et svar