42 deltagere klar til skakfest i morgen

Kategorier

I morgen tages der for alvor hul på fejringen af 100-året for Grindsted Skakklub når klubben er vært for 3. afdeling af SydGrandPrix. 42 deltagere fra hele 18 klubber har meldt deres ankomst til seriens hidtil største afdeling.

Dette resulterer i 2 grupper. Gruppe 1 omfatter mesterklassen og 1. klasse og tæller 20 deltagere inklusiv 2 titelholdere. Gruppe 2 omfatter 2. klasse, 3. klasse, 4. klasse og skoleskakklassen og tæller 22 deltagere. Den nævnte klasseinddeleling er bestemt af reglementet for SydGrandPrix og er baseret på deltagernes hurtigskakratingtal pr. 1. september i indeværende sæson.

Grupperne, der begge spilles som monradgrupper, kan ses her inklusiv rundelægningen for 1. runde.

På glædeligt gensyn i morgen!

Skriv et svar