3. Grindsted Bymesterskab 2018

Kategorier

Den travle jule- og nytårstid er nu veloverstået, og kalenderen byder nu på sæsonens forårsprogram. Dette betyder også, at det snart er tid til det 3. Grindsted Bymesterskab 2018.

Første runde trækkes igang onsdag d. 21. februar, og finalerunden er på programmet onsdag d. 11. april. Bymesterskabet spilles, i lighed med tidligere år, i 6-mands alle-mod-alle grupper hvor gruppevinderne kan se frem til at modtage et Mads Stage årskrus samt kr. 250,-.

Bemærk at turneringen holder pause onsdag d. 28. februar da Grindsted Skakklub denne aften er vært for Sydjysk Hovedkreds’ indledende pokalkvalifikationsstævne. Den 4. april er det muligt at  spille udsatte partier.

På glædeligt gensyn over brættet i Grindsted.

Online tilmelding kan ske lige her.

Skriv et svar