OM KLUBBEN

Introduktion

Grindsted by og omegn har haft en skakklub siden november 1918, hvor de første skaktræk blev trukket på det daværende Hansens Hotel. De første otte år foregik partierne under uformelle rammer og i 1926 blev Grindsted Skakklub ophøjet til en formel forening og fik sine første officielle vedtægter. Efter at have haft spillesteder på blandt andre Ungdomsgården og Grindsted Gymnasium, har Grindsted Skakklub nu hjemmebane i de fineste omgivelser på Mødestedet, der ligger i forlængelse af De Gamles Hjem.

Her bor vi

Mødestedet
Nygade 29A
7200 Grindsted

Kontingent for sæsonen 2017-2018

Pensionist (65+ år) kr. 560,-
Senior (21-64 år) kr. 660,-
Junior (15-20 år) kr. 560,-
Barn (0-14 år) kr. 460,-
Basis (ekskl. DSU) kr. 160,-

Sådan kan du være medlem

Her mødes vi hver onsdag kl. 19.00 hvor vi har vores ugentlige klubaften. I øjeblikket er vi kun ca. 12 aktive spillere i skakklubben. Grindsted Skakklub er naturligvis – i lighed med langt størstedelen af de danske skakklubber – registreret i Dansk Skak Union.

Basismedlemsskabet giver adgang til alle klubbens egne turneringer samt gratis kaffe og sodavand. De øvrige medlemskategorier inkluderer også et medlemsskab af Dansk Skak Union, som giver adgang til at repræsentere klubben i holdturneringen samt spille med i officielle EMT-turneringer. Endvidere fås også Skakbladet, som pt. udkommer seks gange om året med masser af spændende artikler, opgaver og meget mere.

Resten

Hvis du kunne tænke dig at blive medlem af Grindsted Skakklub, så kan du enten kontakte et af bestyrelsens fire medlemmer eller blot møde op i vore dejlige lokaler. Her glæder vi os til at byde dig velkommen! Og husk, at uanset hvor god du er til at spille skak, er der altid andre medlemmer, med hvem du kan få et godt, spændende og jævnbyrdigt spil skak! Med andre ord: Alle er gode nok til at spille med i en skakklub!

Vel mødt til mange gode skakpartier og hyggelige stunder i Grindsted Skakklub!

På vegne af os alle i Grindsted Skakklub
Lars Wisler Pedersen, formand