Er de sidste træk i Grindsted Skakklub trukket?

Inden indeværende sæson, 2021-2022, var der blot 3 aktive medlemmer tilbage i skakklubben, og der pågik alvorlige overvejelser om hvorvidt klubben skulle fortsætte eller det sidste punktum skulle sættes.

Det blev besluttet at gøre et sidste forsøg på at redde klubben. Dette redningsforsøg kom overraskende godt fra start og på et tidspunkt havde hele 5 nye interesserede fundet vejen til den ugentlige klubaften og optimismen havde indfundet sig. Desværre er de faldet fra igen af forskellige årsager, herunder vinterens coronanedlukning mens smittetallene satte den ene rekord efter den anden.

Den tilbageværende bestyrelse vil efter Påske mødes og tage stilling til den for klubben så triste situation.