1 nyt lokale og 2 nye medlemmer

Efter en håndfuld gode år i lokalet Atelieret på første sal på Mødestedet har kommunen foretaget en – skakligt udtrykt – “omplacering” af skakklubben til et nyt lokale, Lille Sal, som er det første lokale man ser når man kommer indenfor på Mødestedet. Årsagen er den at klubbens lokale på førstesalen er blevet inddraget til personalemæssige formål.

Udover at klubben har fået et nyt spillelokale er to nye medlemmer kommet til. På denne første klubaften i det nye lokale måtte et par lettere atypiske borde, nemlig et par bridgeborde, tages i brug grundet et større arrangement i det tilstødende lokale, “Store Sal” hvor GSK tidligere har holdt til i mange år. Dette kunne dog ikke hindre en god klubaften hvor de 2 nye medlemmer følte sig godt tilpas.

Næste onsdag, den 24. november, tages der hul på en ny lille turnering, og der vil også blive fundet plads til flere sessioner med skaklig læring på programmet.