Skakklubben i akut fare for at lukke – aktivitetsplanen midlertidigt suspenderet!

Ved opstarten af den nye sæson i Grindsted Skakklub i kølvandet på længere tids coronanedlukning viser det sig at der kun er 3 aktive medlemmer tilbage. Byens 103-årige skakklub er derfor i akut fare for at må lægge kongen ned og kapitulere.

De 3 tilbageværende medlemmer er dog indstillede på at gøre et allersidste forsøg på at redde den gamle skakklub. Hvis du har haft tanker om at kigge forbi for at se om skak i en skakklub kunne være et godt supplement til at spille skak med eller mod computeren derhjemme eller er et tidligere medlem med eventuelle tanker om et comeback er nu således et rigtigt godt tidspunkt at føre dette ud i livet.

For lige at ”buste” en myte, så er en skakklub ikke kun for dem der er ”gode nok”. Her er plads til alle med blot en smule interesse for skakspillet og et grundlæggende forståelse af brikkerne og deres gang på brættet. Resten lærer du hen ad vejen igennem gode spil og små analyser i skakklubben, krydret med hyggeligt, socialt samvær.

Situationen følges løbende og tæt og en endelig afgørelse om klubbens fremtid ventes senest til efterårsferien.

INDTIL DER ER TRUFFET AFGØRELSE OM KLUBBENS FREMTID ER AKTIVITETSPLANEN SUSPENDERET! DE TILBAGEVÆRENDE MEDLEMMER ER DOG TILSTEDE.