Olaf Nielsen klubmester i skak

Arkivfoto: Olaf Nielsen i hård kamp i sidste års holdturnering. Foto: Lars Wisler

Olaf Nielsen er ny klubmester i skak. 11 point i 14 runder var hvad der skulle til for at Olaf Nielsen kunne trække sig sejrrigt ud af turneringen og overtage vandrepokalen og titlen som klubmester i skak 2020.

Turneringen bød på hård modstand undervejs, ikke blot fra kampklare medlemmer men også fra en uventet kant i form af en længerevarende afbrydelse af turnringen grundet nedlukningen af Danmark som følge af den nye coronavirus, et højt antal udsatte partier undervejs samt at et par medlemmer undervejs trak sig fra turneringen.

På andenpladsen fulgte Lars Wisler, der sluttede på 10,5 point. Tredje- og fjerdepladsen blev delt af tilbagevendte Knud Mogensen og Dragos George Septilici, der nu har forladt klubben og er flyttet til Nordjylland grundet arbejde. Begge sluttede på 8 point.