Lars Wisler klubmester i lynskak

Lars Wisler genvandt klubmesterskabet i lynskak efter sejr i 2020-udgaven. Kun 3 medlemmer stillede op, foruden den forsvarende klubmester var det Olaf Nielsen og Jonas Sandberg.

Turneringen blev spillet som en alle-mod-alle turnering med firedobbelte runder således alle mødte alle med 2 hvide og 2 sorte partier. Efter halvdelen af turneringen var spillet lå Olaf Nielsen lunt i svinget til at fravriste Lars Wisler titlen med en føring bestående af 3 point mod 2 point til Lars Wisler og 1 point til Jonas Sandberg der vandt et parti mod den forsvarende klubmester. I anden halvdel vandt Lars Wisler alle 4 partier og sluttede således på 6 point. Olaf Nielsen sluttede et point efter på andenpladsen og Jonas Sandberg på tredjepladsen med 1 point.