Skakklubben er trukket igang

Grindsted Skakklub er så småt trukket igang igen efter lidt over 5 måneders ufrivillig corona-pause. Jonas Sandberg og den førende Olaf Nielsen spillede d. 19. august, med respekt for myndighedernes anbefaling om afstand, det første parti i den nu genoptagede turnering om klubmesterskabet i skak 2020 siden d. 11. marts hvor Danmark samme aften blev lukket ned. Partiet blev vundet af Olaf Nielsen der på den foreløbige førsteplads er noteret for 9 points, et halvt mere end Lars Wisler på andenpladsen. Aftenens parti blev vundet af tilbagevendte Knud V. Mogensen, der vandt et fornemt kampparti mod Jesper Hansen, der havde en kvalitet for 2 bønder men måtte strække våben mod et flot og matsættende samarbejde mellem 3 bønder og en springer.

Efter corona-pausen har der også været et glædeligt gensyn med Toni Hessner der atter har fået tid til fordybelse og hygge. Forhåbentligt venter der også glædelige gensyn med de få andre medlemmer der endnu ikke er vendt tilbage. Næste runde er på programmet næste onsdag d. 2. september.