BREAKING: SKAKKLUBBEN GENÅBNER

Onsdag aften d. 19. august lægger skakklubben bræt og brikker til de første skaktræk siden nedlukningen, og således tager klubben også del i genåbningen af samfundet efter den bratte og omfattende nedlukning af Danmark onsdag d. 11. marts.

August, september samt en enkelt klubaften i oktober er afsat til at færdiggøre de udestående aktiviteter fra 2019-2020 sæsonen: Klubmesterskabet i skak 2020, Klubmesterskabet i lynskak 2020 samt Generalforsamling 2020. Derefter tager den nye 2020-2021 sæson over i en lettere tilpasset udgave således alle sæsonens turneringer kan færdiggøres og sæsonen afsluttes til normal tid.

De første seks klubaftener står i klubmesterskabets tegn, startende med to klubaftener afsat til afvikling af udsatte partier. Herfra skal der appelleres til at få afviklet så mange udsatte partier som muligt. Den 30. september går det ekstra stærkt ved brætterne da klubmesterskabet i lynskak 2020 er på programmet. Ugen efter, d. 7. oktober, sættes der omsider punktum for 2019-2020 sæsonen med Generalforsamling 2020.

Alle aktiviteter vil naturligvis være indrettet på en sådan måde at det vil være trygt og sikkert at komme tilbage til klubben samt således at myndighedernes smitteforebyggende anbefalinger til enhver tid vil blive respekteret og efterlevet.

På glædeligt gensyn! 🙂