GSK klar til holdturneringen

Efter et mindre mirakel er GSK nu klar til spille med i Sydjysk Hovedkreds’ holdturnering. Op til den nye sæson har flere bærende kræfter af forskellige personlige årsager desværre forladt klubben. Tilbage var blot 3 medlemmer som med et aktivt medlemskab af DSU var berettiget til at repræsentere klubben i holdturneringen.

I løbet af de første klubaftener har hele 2 nye vist deres interesse for klubben, den ene en erfaren skakspiller som netop er flyttet til byen. Med hans tiltrængte og velkomne ankomst blev de pludseligt muligt at stille et hold i allersidste øjeblik takket være velvillighed hos hovedkredsens holdturneringsleder, Vagn Lauritzen.

GSK er tilmeldt 4-mandsrækken og er indplaceret i vestkredsen hvor modstanderne i rækkefølge er Esbjerg Skakforening III, Jerne Skakklub II, Varde Skakklub III, Varde Skakklub II og Jerne Skakklub I. De første træk udføres d. 30. oktober hvor GSK tager mod Esbjerg Skakforenings tredjehold.

Turneringstabel: 4-mandsrække 3 (Vest)