Løgumkloster Skakklub – GSK ½-3½

Efter en solid slutspurt mod Løgumkloster Skakklub i sidste runde i holdturneringens slutspils gruppe A2 var GSK blot et sølle halvt point fra en mirakuløs andenplads efter en miserabel start med blot halvandet point i 2 kampe.

GSK var allerede foran 1-0 ved kampens start idet Løgumkloster desværre kun kunne mønstre 3 mand til holdkampen. Flemming Ormstrup og Lars Wisler øgede qua sejre på første- og andetbrætterne føringen til 3-0. Grundet en storsejr til det førende tophold Springeren Kolding III på 3½-½ over Fredericia Skakforening V ville en sejr til Olaf Nielsen have udløst en mirakuløs andenplads. Han måtte efter en hård og flot kamp dog nøjes med en remis. Således tog Løgumkloster Skakklub sig af andenpladsen med 5½ brætpoint, blot et halvt brætpoint foran GSK der således slutter på tredjepladsen. Med hele 10 brætpoint blev Springeren Kolding III en ganske suveræn vinder af slutspillets gruppe A2.

Slutstillingen i slutspillets gruppe A2

Olaf Nielsen i hård kamp. Foto: Lars Wisler