Lars Wisler genvandt klubmesterskabet i lynskak

Efter en hyggelig klubaften, 9 intense runder samt en smule held lykkedes det Lars Wisler at genvinde klubmesterskabet i lynskak med 9 point af 9 mulige. Hele 10 medlemmer stillede til start hvilket resulterede i en 9 runders alle-mod-alle turnering.

Afgørelsen faldt først i sidste runde hvor de 2 eneste tilbageværende i kampen om klubmesterskabet, Mogens Hargaard og Lars Wisler, tørnede sammen en finale, hvor vinderen kunne lade sig kåre som klubmester i lynskak anno 2019. Her afgjorde Lars Wisler turneringen med en tårnmat. Sejren faldt iøvrigt på 25-året for Lars Wislers første klubmesterskab i lynskak i 1994.

Mogens Hargaard og Flemming Ormstrup sluttede begge på 7/9 point og da Mogens Hargaard vandt deres indbyrdes opgør i 6. runde faldt korrektionen ud til hans fordel med cifrene 23-22. Et point efter fulgte Olaf Nielsen med 6/9. Erik Lolk de Liffiac og Hans Gregersen sluttede begge på 5/9 point og korrektionen afgjorde med cifrene 12-11 femtepladsen til tandlægens fordel.

Slutstillingen i klubmesterskabet i lynskak 2019