GSK i spændende slutspil i holdturneringen

Efter efterårets flotte spil i holdturneringens forrundes gruppe 1 er GSK nu klar til A-rækken i slutspillet.

Forrundens gruppe 1 blev en yderst jævnbyrdig affære hvor 2-2 hjemme mod Jerne Skakklub II og Esbjerg Skakforening II samt en flot tilkæmpet udesejr på 2,5-1,5 mod førende Varde Skakklub II resulterede i 6,5 brætpoint og 4 matchpoint. Dette rakte til en 2. plads i gruppen efter netop Varde Skakklub II, der sluttede på 7,5 brætpoint. Hvis GSK ikke havde været uheldige at stille med en ugyldig holdopstilling til hjemmekampen mod Esbjerg Skakforening III havde en hjemmesejr på 3-1 og en samlet førsteplads i gruppen været resultatet.

I slutspillet venter i A-rækkens gruppe 2 først en hjemmekamp mod Springeren Kolding III. Herefter følger 2 udekampe mod først Fredericia Skakforening V og til sidst Løgumkloster Skakklub. Sidste kamp spilles dog i Kolding hvor Springeren Kolding er vært for et fælles afslutningsstævne tirsdag d. 28. februar.

Programmet for GSK i A-rækkens gruppe 2 i slutspillet:

Onsdag d. 16/1: GSK – Springeren Kolding III

Mandag d. 28/1: Fredericia Skakforening V – GSK