Klubmesterskab i klassisk skak 2019

Kampen om Pokalen, titlen og æren er i gang.

Der er nu spillet 5 runder i det prestigefulde Klubmesterskab i Klassisk skak i Grindsted skak klub. Kurt Damgård og Flemming Ormstrup har efter stabilt spil lagt sig i spidsen med hver 3 1/2 Point. De er skarp forfulgt af forsvarende klubmester Lars Wisler og Jesper Hansen med hver 3 point. Tilbage i 2015 vandt Jesper “The Triple” – Klubmester i Lyn, Klassisk og Hurtig Skak. Jesper er opsat på at genvinde et klubmesterskab, og udtaler, at der er lavet plads på hylden til den største og mest eftertragtede Klubmester Pokal. Der er ingen tvivl om, at vi kan se frem til nogle spænende kampe i de kommende runder.

Når alle 9 runder er spillet følger anden del, et slutspil, som spilles som en 5-runders monrad-gruppe, hvor pointene fra grundspillet medtages. Det er således den deltager, der efter slutspillet har flest point, der kan kåres som klubmester anno 2019.

Turneringenstabellen kan findes i menuen under Turneringer -> Klubmesterskabet -> Klassisk Skak -> 2019 eller ses her.