Klubmesterskabet i skak 2019 er i gang

De første træk i sæsonens mest prestigefyldte turnering, klubmesterskabet i klassisk skak, er trukket. Tolv deltagere, alle klubbens 10 gamle medlemmer samt de to nye fra TronsøSkolen, stiller til start i den nu todelte turnering.

Første del af turneringen er et grundspil i form af en 9-runders monrad-gruppe. Når alle 9 runder er spillet følger anden del, et slutspil, som spilles som en 5-runders monrad-gruppe, hvor pointene fra grundspillet medtages. Det er således den deltager, der efter slutspillet har flest point, der kan kåres som klubmester anno 2019.

Aftenens første runde bød på 3 partier der gav sejre til Jesper Hansen og Olaf Nielsen over henholdsvis Erik Lolk de Liffiac og Lars Wisler mens Flemming Ormstrup og Mogens Hargaard delte i porten.

Turneringenstabellen kan findes i menuen under Turneringer -> Klubmesterskabet -> Klassisk Skak -> 2019 eller ses her.