GSK – Jerne Skakklub II 2-2

Sidste onsdag blev sæsonens udgave af holdturneringen trukket igang på hjemmebane mod Jerne Skakklub II.

I efterårssæsonen spilles som noget helt nyt en forrunde hvor GSK er i gruppe med Jerne Skakklub II, Esbjerg Skakforening III og Varde Skakklub II som mødes i nævnte rækkefølge. Alt efter de opnåede resultater vil GSK i forårssæsonen spille et slutspil i enten A- eller B-rækken.

GSK var svage hjemmebanefavoritter, og stod ifølge ratingtallene til en forventet score på 2,21-1,79. Efter de fire partier var færdigspillede var 2-2 en kendsgerning. Pointene blev sikret af Lars Wisler og Flemming Ormstrup på de to øverste brætter. På tredje- og fjerdebrættet af Olaf Nielsen og Lars Krogh chancer til at hente det sidste halve point der kunne sikre den samlede sejr, men begge måtte efter hård kamp bøje sig.

Esbjerg Skakforening III og Varde Skakklub II spillede også 2-2 i deres indbyrdes kamp. Således er stillingen helt lige efter første runde med 2 brætpoint og 1 matchpoint til alle fire mandskaber.

Næste kamp spilles onsdag d. 21. november 2018 hvor GSK tager mod Esbjerg Skakforening III.

Turneringstabellen kan findes i menuen under Turneringer -> Holdskak -> 2018-2019 (Forrunde 1) eller ses her.