Lars Wisler ny klubmester i hurtigskak

De sidste træk i turneringen om klubmesterskabet i træk, der også fungerer som velkomstturnering for potentielle nye medlemmer, er trukket, og en ny klubmester kunne kåres.

Efter de 9 runder og maksimalt 18 partier det er muligt at spille sluttede Lars Wisler på førstepladsen med 15,5 point, 2 point foran Flemming Ormstrup på andenpladsen med 13,5 point. På tredjepladsen, blot et halvt point efter, fulgte Olaf Nielsen med 13,0 point. Klubmesterskabet blev endeligt sikret i sidste runde hvor Lars Wisler besejrede Flemming Ormstrup 1,5-0,5 efter rundens 2 partier.

Den største success undervejs i turneringen var dog de hele seks potentielle nye medlemmer der, efter klubbens konkurrence på Facebook samt deltagelse ved byens festuge, viste klubben og skakbrikkerne deres interesse! Til jer: Tak for jeres besøg og deltagelse! I er alle mere end velkomne til fortsat at spille – og hygge – med i skakklubben!