Den nye aktivitetsplan er klar

Resten af aktivitetsplanen for jubilæumssæsonen 2018-2019 er nu fastlagt endeligt, og der er masser af spændende aktiviteter at glæde sig til.

Lørdag d. 3. november tages der hul på fejringen af 100-året for Grindsted Skakklub med 3. afdeling af SydGrandPrix. Jubilæumsfejringen fortsætter lørdag d. 2. februar næste år med Århundredets Skakshow. Her gæster stormester og tidligere seniorverdensmester Jens Kristiansen Grindsted hvor han blandt andet vil fortælle om da han for seks år siden blev den første danske seniorverdensmester i skak samt spille en simultan mod alle der har lyst til at prøve kræfter med en tidligere verdensmester.

Holdturneringen trækkes igang onsdag d. 31. oktober med en nyskabelse. I efterårssæsonen spilles en forrunde hvor GSK er i gruppe med Jerne Skakklub II, Esbjerg Skakforening III og Varde Skakklub II som mødes i nævnte rækkefølge. Alt efter de opnåede resultater vil GSK i forårssæsonen spille et slutspil i enten A- eller B-rækken.

Onsdag d. 7. november udføres de allerførste træk i turneringen om klubmesterskabet i skak som også byder på en lille nyhed: et slutspil. Først spilles der et grundspil over 9 runder hvor deltagerantallet bestemmer om det er i en alle-mod-alle- eller en monrad-gruppe. Herefter spilles der et slutspil over 5 runder hvis format også afgøres af det endelige deltagerantal.

Klubmesterskabet i lynskak er på programmet onsdag d. 6. marts og traditionen tro rundes sæsonen af med generalforsamlingen som er på programmet onsdag d. 8. maj.

Som noget helt nyt vil Grindsted Skakklub også være vært for en weekendturnering! Skakklubbens årlige EMT, for mange kendt som Høstturneringen og i de senere år som Grindsted Bymesterskab, relanceres nu som en weekendturnering som spilles i weekenden i uge 7, fra d. 15. til d. 17. februar. Meget mere herom følger snarest.