Den nye sæson er igang – sammen med fire nye interesserede

Den nye sæson er trukket godt igang, både indendørs og udendørs. På årets første efterårsdag, lørdag d. 1. september, festede skakklubben med ved festugen i selskab med kræmmerne på Torvet. De store skakbrikker var fundet frem og stillet op på scenen på torvet, hvor de dannede rammen om en venskabskamp mod Varde Skakklub. For Varde Skakklub stillede Hans Jørn Andresen og Niels Peter Nissen op, og hjemmeholdets duo bestod af to gange Lars med efternavnene Krogh og Wisler. Efter et par hyggelige timers drama endte holdkampen 2-2. Sideløbende med holdkampen var der også god tid til at snakke med interesserede forbipasserende og nyde den dejlige sensommersol.

Sæsonen er også godt kommet fint fra start i klubbens lokaler på Mødestedet hvor hele fire nye interesserede har lagt vejen forbi og deltager i sæsonens første turnering, klubmesterskabet i hurtigskak, der samtidigt er tilrettelagt således det er enddog meget let for nye interesserede at komme igang med det samme. Lars Wisler og Flemming Ormstrup, der spillede 1-1 i dagens runde, indtager en delt førsteplads med 3 points af 4 mulige, efterfulgt af Olaf Nielsen, Hans Nielsen og en af de nye interesserede, Hardar, der alle er noteret for 2 points af 4 mulige.

På billedet ses Lars Krogh i færd med at trække den nye sæson igang på Torvet.

Næste runde spilles onsdag d. 12. september kl. 18:30.