Optakt til jubilæumssæsonen

Den nye og længe ventede jubilæumssæson er lige om hjørnet. Den indledes onsdag d. 29. august kl. 18:30.

Grundet et kommunalt påbud skal Mødestedet, hvor klubben har haft til huse i over 25 år, være forladt senest kl. 23:00. Således vil klubbens aktiviteter fremover blive trukket igang kl. 18:30 præcist.

Den nye sæson er som bekendt også en helt særlig sæson idet klubben til november har dannet ramme om skaklige aktiviteter i intet mindre end 100 år! Dette skal naturligvis fejres! Lørdag d. 3. november er klubben vært for 3. afdeling af sæsonens udgave af SydGrandPrix. Og fejringen fortsætter lørdag d. 2. februar 2019 hvor GSK får besøg af den tidligere seniorverdensmester, GM Jens Kristiansen, der vil holde et meget interessant og spændende foredrag samt stiller op til en simultan mod dem der kunne tænke sig at prøve kræfter mod en tidligere verdensmester!

Allerede på den første klubaften går det løs med klubmesterskabet i hurtigskak 2018 der afgøres over 9 klubaftener efter samme princip som sidste år. Sæsonen byder herudover også, traditionen tro, på holdskak samt turneringer om klubmesterskabet i klassisk skak og lynskak.

Den nye bestyrelse har også konstitueret sig og fortsætter i samme stærke opstilling som sidste år med Lars Wisler Pedersen som formand, Flemming Ormstrup som kasserer, Lars F. Krogh som sekretær og Mogens Hargaard som næstformand. Desuden er Flemming Ormstrup konstitueret som ansvarlig for turneringer i klubregi og Lars F. Krogh er indtrådt i webredaktionen sammen med undertegnede.

På glædeligt gensyn over brættet i klubben til en ny og virkeligt spændende sæson i hinandens selskab!