Lars Wisler vandt “The Double”

Klubmesterskaberne i klassisk skak og lynskak i sæsonen 2017-2018 har også fundet sine afgørelser. Lars Wisler vandt dem begge og sikrede sig dermed “The Double”.

Klubmesterskabet i klassisk skak blev vundet med 8,5 point af de maksimalt 9 mulige. Andenpladsen blev flot vundet af Kurt Damgård med 7 point efter en stabil indsats med bare to nederlag undervejs. Blot et halvt point efter fulgte Flemming Ormstrup på tredjepladsen med 6,5 point, et point mere end Olaf Nielsen der med 5,5 point sikrede sig fjerdepladsen.

Klubmesterskabet i lynsskak havde blot 3 deltagere til start hvilket resulterede i en dobbeltrundig alle-mod-alle gruppe over seks runder. Med 5 point af 6 sikrede Lars Wisler sit første klubmesterskab i lynskak i 4 år. På andenpladsen fulgte Flemming Ormstrup med 4 point, et point foran Olaf Nielsen på tredjepladsen.

Slutstillingen i klubmesterskabet i skak 2018

Slutstillingen i klubmesterskabet i lynskak 2018