Lars Wisler bymester anno 2018

Onsdag d. 11. april blev de sidste træk i årets udgave af Grindsted Bymesterskab, den 3. udgave, udført.

Lars Wisler blev, efter remis mod Flemming Ormstrup, ny bymester med 4 point af 5 mulige efter et tæt afgørelse. Søren Grymer-Hansen, Horsens Skakforening, sluttede også på 4 point hvorfor pengepræmien blev delt. Titlen fandt sin nye ejermand efter en korrektionsberegning der med de tætte cifrene 8-7,5 faldt ud til Lars Wislers fordel. Tredjepladsen gik til John Engstrøm, Nr. Snede Skakklub, der sluttede på 3 point.

Gruppe 2 blev vundet overbevisende af Hans Chr. Baagøe, Vamdrup Skakklub, der blot satte et halvt point til undervejs og derfor sluttede på flotte 4,5 point af 5 mulige. Olaf Nielsen, GSK, sluttede med 3,5 point på andenpladsen efter en gevinst mod Erik Lolk de Liffiac, ligeledes GSK. Tredjepladsen blev delt mellem Hans Gregersen, GSK, og Niels Aage Kristensen, Varde Skakklub, der begge sluttede på 2,5 point.

Største ratingfremgang fik Søren Grymer-Hansen, Horsens Skakforening, der stillede op med 1604 og rejste hjem med 1703 og således kunne sætte 99 ratingpoint ind på kontoen.