Bymesterskabet nærmer sig slutspillet

Fjerde runde i 2018-udgaven af Grindsted Bymesterskab blev spillet her til aften, og forude venter slutspillet om placeringerne.

I gruppe 1 vandt Lars Wisler, GSK, over Helge Nielsen, Skakklubben Evans efter et ellers lige bondeslutspil efter afbytningsvarianten i Fransk. Søren Grymer-Hansen, Horsens Skakforening og John Engstrøm delte pointet efter et slutspil med konge, springer og bonde mod konge og løber. Gruppen føres af Lars Wisler, GSK med 3 points af 3 mulige, foran John Engstrøm, Nr. Snede Skakklub, der er noteret for 2,5 points af 4 mulige.

Gruppe 2 bød på sejre til Hans Chr. Baagøe, Vamdrup Skakklub og Niels Aage Kristensen, Varde Skakklub over henholdsvis Olaf Nielsen og Erik Lolk de Liffiac, begge GSK. Hans Chr. Baagøe, Vamdrup Skakklub, fører gruppen med 3,5 points foran Niels Aage Kristensen, Varde Skakklub og Olaf Nielsen, GSK, der begge har hentet 2,5 points.

De næste to onsdage er der udsatte partier på programmet, og onsdag d. 11. april falder de sidste afgørelser.

Stillingerne i de to grupper kan ses lige  her.