Aktivitetsplanen for resten af sæsonen er klar

Aktivitetsplanen for resten af 2017-2018 sæsonen er nu fastlagt i kølvandet af at programmet for holdturneringen nu foreligger.

Onsdagene den 18. og 25. oktober er skakklubben værter for to åbent-hus arrangementer med en turnering på programmet hver af de to klubaftener. Her er alle, uanset skaklige færdigheder, med blot en smule interesse for den gamle og stolte spil på de 64 felter mere end velkomne til at kigge forbi til en både fornøjelig og hyggelig aften i skakklubben i selskab med både brikker og medlemmer.

Den første november trækkes den gamle og traditionsrige turnering om klubmesterskabet i skak i gang. Turneringen er foreløbigt planlagt til at strække sig over 9 runder, mindre ændringer kan dog forekomme afhængende af antallet der stiller til start.

Sydjysk Hovedkreds’ holdturnering er naturligvis også på programmet, og i lighed med sidste år er Grindsted Skakklub at finde i A-rækkens gruppe 2.

Årets sidste klubaften falder på Luciadag, onsdag d. 13. december, hvor der dog ikke er et Luciaoptog på programmet. Derimod står den på 5. runde i klubmesterskabet i skak tilsat en omgang rar julehygge.

Onsdag d. 21. februar trækkes 2018-udgaven af Grindsted Bymesterskab i gang med sidste runde lige efter påske. Sæsonen afrundes med klubmesterskabet i lynskak samt generalforsamlingen.