Grindsted Skakklubs nye hjemmeside er i luften!

Efter 16 års tro tjeneste er skakklubbens gamle hjemmeside nu langt om længe sendt på pension og afløst af en tidssvarende og moderne udgave, som er let at læse uanset om du bruger en pc, mac, tablet eller mobil.

Den nye hjemmeside, som du sidder og kigger på lige nu, er drevet af WordPress-platformen som blandt andet betyder at daglig administration af indhold er betydeligt lettere og smidigere. For eksempel kan skakdiagrammer og skakpartier nu let vises og gennemspilles.

På forsidens højre side er der en smart søjle med en række nyttige genveje og såkaldte widgets. For eksempel vises kalenderen for de næste tre klubaftener, og nederst finder du dagens tre opgaver i hver sin sværhedsgrad fra Shredder.

Der skal lyde en ganske særlig tak til Claus Marcussen, Fredericia Skakklub, for hans både kyndige og venlige assistance i forbindelse med opsætningen af denne nye hjemmeside, som forhåbentligt vil tjene skakklubben de næste mange år.